Betaalbaar kopen

Koopgarant: betaalbaar kopen en wonen

Met Koopgarant maakt Stavast+ een koopwoning voor een grotere groep mensen mogelijk. Wanneer u een Koopgarant-woning koopt, dan betaalt u een lagere prijs voor de woning (25% korting op de marktwaarde van de woning).


Lagere lasten

Hierdoor kunt u misschien net wél een lening krijgen en wordt kopen ook voor u mogelijk. U heeft in ieder geval lagere financieringslasten én u profiteert van het belastingvoordeel van woningeigenaren.


Bij verhuizing

Als u later weer verhuist, dan kopen wij de woning binnen drie maanden van u terug. U ontvangt bij terugkoop een prijs die bestaat uit de oorspronkelijke koopprijs, plus of min een aandeel in de waardeontwikkeling van uw woning.

Starter Joey kocht zijn eerste huis!

We zijn op bezoek bij Joey Vogelpoel. Hij kocht recent via Koopgarant een woning aan het Sint Janskerkhof in Culemborg. Joey is 29 jaar en werkt als medewerker binnendienst bij een ICT-bedrijf in de regio. Hij is dolblij met zijn nieuwe (t)huis aan de gracht.


“Ik wist het direct; dit is mijn nieuwe thuis!”

In het filmpje vertelt Joey hoe hij als starter een Koopgarant-woning kon kopen.

Belangstelling?

Wilt u meer informatie over Koopgarant? Kijk dan op www.stavastplus.nl. U kunt zich hier ook vrijblijvend aanmelden. Op het moment dat er een nieuwe woning op de website komt, dan krijgt u automatisch een mailtje.


Contact

Wilt u vrijblijvend advies over de mogelijkheden? Neem dan contact op met het team van Stavast+. Bel (0345) 59 62 10 en maak een afspraak.


Team Stavast+

Het team Stavast+ bestaat uit ervaren makelaars en verkoopmedewerkers. Maak kennis met hen, klik hier.