Prettig wonen & wintertips

Samenwerken aan prettig wonen

Prettig wonen willen we allemaal. Fijn contact met je buren, goed onderhouden tuinen, galerijen zonder vuilnis of dozen, geen overlast en openbare ruimten die netjes worden bijgehouden. Dat is wat je als bewoner graag ziet!

Tuinactie HP Vermeulenstraat

In de wijk Achter de Poort in Culemborg heeft KleurrijkWonen meer dan 8 jaar gewerkt aan sloop, nieuwbouw en onderhoud van bestaande woningen. De gemeente heeft de wegen en openbare ruimten aangepakt. Zo is ook de straat in de H.P. Vermeulenstraat opnieuw ingericht. Het resultaat mag er zijn! De voortuinen én het straatbeeld zien er weer prachtig uit.

Daniëlle vertelt

Daniëlle Koet, woonconsulente in Culemborg, organiseerde samen met bewoners én het wijkteam een tuinen-opschoonactie in de HP Vermeulenstraat in Culemborg. Ook bood KleurrijkWonen huurders een ijzeren tuinhek aan om zo een mooi, uniform straatbeeld te creëren. Bekijk het filmpje.

Nog een paar wintertips

Koning Winter komt er weer aan! Bent u goed voorbereid?


Tip 1. Buitenkraantje afgesloten?

Heeft u het buitenkraantje al afgesloten? Vergeet dit niet, nu de vorst er weer aankomt. Onze vakman Gerrit laat zien hoe u dit doet. Klik op het filmpje.

Tip 2. De druk van uw cv-ketel gecheckt?

Voordat u de verwarming weer aanzet, is het handig om de druk van de cv-ketel te controleren. Is de druk niet hoog genoeg, vult u dan de cv-ketel bij. Hoe u dit moet doen? Bekijk het filmpje, het is heel simpel.

Tip 3. Juist in de winter blijven ventileren!

Voorkom problemen met schimmel. Gerrit legt uit hoe u dit doet. Bekijk het filmpje.

Eerste Hulp Kalender

Op de Eerste Hulp Kalender die u in 2018 hebt ontvangen, vindt u nog meer handige tips. Bekijk hier de kalender online.