Leuk om te weten

Huurders in het zonnetje

Elf huurders uit een straat in Vuren huren al meer dan 50 jaar bij KleurrijkWonen. De heer Rolf Timmermans vertelt “Ik had een tijdje geleden contact gezocht met KleurrijkWonen om door te geven dat wij al zo lang huurder zijn. Tjapko ken ik nog uit de tijd dat ik in het bestuur zat. Wat ontzettend leuk dat KleurrijkWonen ons zo in het zonnetje zet. Een gezellig ontvangst met een kopje koffie en wat lekkers. De bos bloemen krijgt een mooi plekje in huis.”

Heeft u ook wat bijzonders meegemaakt?

Of huurt u ook 50 jaar of langer bij ons? We komen ook graag bij u langs. Laat het ons weten via klantvragen@kleurrijkwonen.nl of bel het Klant Advies Centrum via (0345) 59 61 00.

Prikacties waren een groot succes

In september organiseerde KleurrijkWonen prikacties in Tiel, Culemborg en Leerdam. Na een kop thee of koffie met wat lekkers gingen collega’s van KleurrijkWonen met elkaar de wijk in. Iedereen die wilde meedoen kon zich hiervoor aanmelden.

Veel collega's deden mee

In totaal zijn zo’n 45 collega’s betrokken geweest bij de acties. Onder begeleiding van onze wijkbeheerders ging men in groepjes wandelen en afval prikken door de straten. Een nuttige bezigheid die niet onopgemerkt bleef.

Huurders reageerden positief

Het was fijn om samen de straten een stukje schoner te maken. En we spraken ook huurders onderweg. Leuk om zoveel positieve reacties te ontvangen van huurders.

Zichtbaar en herkenbaar

Onderhoudspartner KnaapenGroep voert vele onderhoudswerkzaamheden voor ons uit. U ziet hen vast wel eens bij u in de buurt aan het werk. Voortaan herkent u hen nog gemakkelijker. Zij gaan namelijk twee nieuwe schaftketen gebruiken, die zullen opvallen in de buurt!

Onderhoudspartners

KleurrijkWonen werkt met diverse partners samen aan het onderhoud van al haar woningen. Voor het planmatig onderhoud van de woningen in de gemeente Tiel en West Betuwe werken we samen met aannemersbedrijf Hagemans. Voor de woningen in Culemborg, Buren en een deel van West Betuwe en Vijfheerenlanden werken we samen met Nijhuis Wolters. En voor de woningen in de gemeenten Molenlanden, Vijfheerenlanden en een gedeelte van West Betuwe werken we samen met KnaapenGroep uit Son. Deze onderhoudspartners voeren namens ons inspecties uit, adviseren ons over het benodigde onderhoud én verzorgen de onderhoudswerkzaamheden. Voor het dagelijks onderhoud hebben wij in november een contract getekend met KnaapenGroep, BECO Bouw, Jansen Huybregts en Bouwgroep Kranen. Deze aannemers hebben elk hun eigen kennis en ervaring. Het is een mooie mix van ervaren aannemers om onze huurders prettig en comfortabel te laten wonen