Actieve huurders zijn goud waard

Woongoud verdienen, hoe doe je dat?

Per 1 januari 2019 krijgt u niet meer automatisch Woongoudpunten bijgeschreven. In plaats daarvan kunt u voortaan Woongoudpunten verdienen. In het filmpje vindt u een overzicht van de mogelijkheden. Wilt u nog meer informatie? Stuur dan een e-mail naar klantvragen@kleurrijkwonen.nl.


Uw mening is goud waard!

Bijzondere aandacht vragen wij voor de Woongoud- community (kleurrijkwonen-community.nl). We zijn heel benieuwd naar uw mening over woonzaken. Op deze community vindt u ook leuke acties van onze Woongoudwinkeliers. En lees hoe andere huurders Woongoudpunten verdienen.

Ans is gastvrouw van De Brug

Al een aantal jaren is Ans gastvrouw voor wooncomplex De Brug in Tiel. Ook zorgt ze ervoor dat bewoners op speciale momenten een kaartje krijgen. Iets dat door de bewoners erg gewaardeerd wordt. KleurrijkWonen beloont haar inzet met Woongoudpunten.


"Als ik zie dat er nieuwe bewoners zijn, laat ik hen eerst even settelen. Daarna spreek ik hen aan en vraag ik of ze het leuk vinden als ik langskom. Ik leg dan uit hoe alles werkt en waar ze dingen kunnen vinden. Ook geef ik eventueel een rondleiding. Dan laat ik zien waar de wasserette is en de recreatiezaal. Ook leg ik uit hoe ze gebruik kunnen maken van de logeerkamer voor gasten. Daarnaast zijn er ook regels en verplichtingen waar ik bewoners over informeer."


Woongoudpunten heel erg welkom

Ieder jaar worden de Woongoudpunten benut voor de verjaardagsaankopen. "Het loopt al gauw aardig op als je boodschappen gaat doen, je wilt toch iets speciaals kopen."


Wilt u ook iets betekenen voor uw buurt? Neem dan contact op met uw wijkbeheerder.

Wim is contactpersoon voor de Klaverweide

Pas twee jaar woont Wim van Baal met zijn vrouw in complex Klaverweide aan de Wadenoijenlaan in Tiel. Maar hij is nu al een vertrouwd persoon voor zijn medebewoners. Als contactpersoon verdient hij Woongoudpunten en hij heeft er ook nog eens veel plezier in.


Wim houdt een oogje in het zeil op zaken die in en rond het complex gebeuren. Zo meldt hij het als schoonmaakwerk niet goed wordt uitgevoerd. Maar hij is ook degene die toegang verleent aan monteurs die in de algemene ruimten aan de slag gaan. Daarnaast draagt hij ook zijn steentje bij aan het onderhoud van de flat en de tuin. Met veel plezier: "Als ik een rondje doe heb ik gelijk sociaal contact met mijn buren."


Zwerfafval ruimen

Inmiddels ruimt Wim wekelijks zwerfafval op en in de winter strooit hij zout als het glad is. Soms komen bewoners ook met persoonlijke technische vragen of problemen: "Ik ben vroeger onderhoudsmonteur geweest en heb van alles gerepareerd. Laatst kwam een bewoner met de vraag of ik naar de vaatwasser kon kijken. Toen heb ik mijn vrouw meegenomen, die heeft daar meer verstand van."