Alles voor het beste klantcontact

Alles voor het beste klantcontact.

In ons Klant Contact Centrum werken klantadviseurs, die u graag helpen als u hulp nodig heeft bij (of vragen over) het regelen van uw woonzaken. U kunt heel simpel een afspraak met hen maken. Stuur een mail naar klantvragen@kleurrijkwonen.nl of bel (0345) 59 61 00. We zijn op werkdagen geopend tussen 8 en 17 uur.


Natuurlijk kunt u uw woonzaken ook 24 uur per dag zelf regelen op www.kleurrijkwonen.nl. In het filmpje ziet u hoe u dit eenvoudig en snel doet.

De klantadviseur helpt u graag

Recent maakte mevrouw Jannie de Bruin uit Tiel een afspraak met klantadviseur Astrid Dijkstra.


“Ik zoek een appartement in Tiel, gelijkvloers en met een lift. Ik wil graag naar de Veilinghof in Tiel. Gezien mijn leeftijd wil ik graag tijdig verhuizen en ik sta zeker al tien jaar ingeschreven. Maar omdat ik geen computer heb, weet ik ook niet hoe ik dit moet regelen. Dus toen heb ik KleurrijkWonen gebeld en een afspraak gemaakt.” Bekijk hieronder het volledige interview.

Samen een bakkie doen?

Tijdens klantpanelavonden in 2018 hebben huurders aangegeven dat KleurrijkWonen meer zichtbaar moet zijn in wijken en buurten, daarom gaan we in 2019 diverse grote en kleine activiteiten organiseren om die zichtbaarheid te verbeteren. Zo gaan we wijkrondes doen op duidelijk herkenbare (elektrische) fietsen. En directie en managers gaan bij huurders op de koffie. Maar ook plaatsen we op sloop- en nieuwbouwlocaties grote nieuwe bouwborden.


De koffie staat klaar!

Heeft u een vraag over inschrijvingen, woningen of uw buurt? Kom dan gezellig met ons koffie drinken! Donderdag 20 juni bent u van harte welkom op het terrein bij de Zinder, Rechtbankstraat 1 in Tiel. Wij zijn er voor u tussen 10.00 uur – 12.00 uur. De koffie staat klaar!

Groet, Anne en Monique