In gesprek met

“Stilzitten is niks voor mij”

Aldus Gert van Kuilenburg (65 jaar), huurder bij KleurrijkWonen in Tiel. Samen met zijn vrouw woont hij al ruim 12 jaar met veel plezier in appartementengebouw Veilinghof. Hij is al even gepensioneerd, maar staat nog actief in het leven. Drie ochtenden in de week rijdt hij medicijnen rond voor de apotheek, hij vist graag én doet graag aan wielrennen. Maar ook in en om het gebouw waar hij woont, is genoeg te doen!

De tuin is een visitekaartje voor het gebouw

Om moedeloos van te worden… zou je zeggen als na het weekend de omgeving rond de flat weer bezaaid ligt met blikjes, mondkapjes, peuken en hondenpoep. Maar Gert maakt wekelijks trouw de paden weer netjes met de bezem. “De dankbaarheid, daar doe je het voor. Soms krijg je een setje bier of iets anders of gewoon een compliment. De tuin is toch een visitekaartje, die moet gewoon netjes zijn.”

Vernieuwingen Woongaard

Woongaard is een samenwerking van tien corporaties uit de regio. Zij bieden hun woningen aan op de website Woongaard.com. Dit jaar werken we aan verbetering van deze website. Ook komen er vernieuwingen aan, die het de woningzoekenden gemakkelijker maken. Woongaard-coördinator Jolanda Kanters vertelt hierover in onderstaand filmpje.

Hulp nodig bij het zoeken van een woning?

Of heeft u geen computer? Neem dan contact op met ons Klant Advies Centrum. Of maak een afspraak met een klantadviseur, thuis, in de buurt of bij ons op kantoor. Bel (0345) 59 61 00 of mail naar: klantvragen@kleurrijkwonen.nl. Wij helpen u graag!

Betaalbare woningen

Daar gaan we voor bij KleurrijkWonen. Wij werken hard aan een fijn thuis voor onze huurders. Onze woningen zijn goed en energiezuinig. Klaar voor een duurzame toekomst! Wij bouwen nieuwe huurwoningen. Ook knappen we bestaande wijken op door oude woningen te slopen en deze te vervangen door nieuwbouw. In het filmpje vertelt Laila Skori over duurzame houten woningen, die we in Culemborg gaan bouwen. Het gaat om 18 eengezinswoningen en 16 appartementen aan de Prijsseweg. Wij hopen volgend jaar van start te kunnen gaan met de bouw.

In het najaar starten we met de verhuur van de woningen via www.woongaard.com. Kijk voor meer projecten op www.kleurrijkwonen.nl/projecten.