Persoonlijk en dichtbij

Uw mening telt

Binnenkort ontvangt u een korte vragenlijst per e-mail. Hierin vragen wij naar uw mening over ons bewonersblad. Het kost u maar 3 minuten om een paar vragen te beantwoorden. Wij verloten cadeaubonnen onder de deelnemers. Doe alstublieft mee aan dit korte onderzoek, want uw mening telt!

Wilt u op de foto?

We zijn op zoek naar huurders, die binnen en buiten hun woning op de foto willen. Deze foto’s gebruiken we op onze website, in bewonersbladen, folders en advertenties. Stuur vóór 15 mei 2022 een mailtje naar communicatie@kleurrijkwonen.nl. U ontvangt een aardigheidje en een aantal fotoafdrukken van ons.

Beoordeel onze website

In juni willen we graag een aantal huurders onze website laten beoordelen. Wij vragen naar uw mening over de homepage en laten u opdrachten uitvoeren. Stuur vóór 15 mei 2022 een mailtje naar communicatie@kleurrijkwonen.nl.

We zijn weer open!

Ons kantoor in Tiel en de lokale steunpunten in Culemborg en Leerdam zijn weer open. U kunt hier of bij u thuis met ons afspreken. Vanaf 1 mei 2022 zijn we op werkdagen weer telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur via (0345) 59 61 00. Hulp of advies nodig? Maak een afspraak met een van onze klantadviseurs. U kunt veel zaken ook online regelen. Hoe u dit kunt doen? Bekijk hier ons filmpje.

Hulp bij aanvraag toeslag of regeling

Welzijnsorganisaties hebben adviseurs of een formulierenbrigade. Zij helpen u met het lezen van brieven, aanvragen van toeslagen en invullen van formulieren. Maar ook met uw thuisadministratie of financiën. Contactgegevens Mozaïek Welzijn in Tiel, (0344) 61 15 66. Elk Welzijn in Culemborg, 06 31 63 26 73. Samen Doen in Vijfheerenlanden, (0345) 63 73 63. Stichting Welzijn Molenlanden, (085) 00 66 089 of bel naar Avres voor de formulierenbrigade, (0183) 65 02 16.

Reparatie

Als er iets kapot is, dan meldt u dit via onze website of telefonisch. Onze Servicedienst komt dan bij u langs voor de reparatie. Voor grotere werkzaamheden werken we samen met 4 aannemers. Dit zijn:

  • Jansen Huybregts
  • Bouwbedrijf Van Gent
  • Beco Bouw
  • Knaapen Groep

En voor het dakwerk met de gespecialiseerde firma Consolidated.

Logo & legitimatiebewijs

U herkent de bedrijven aan hun busjes en het bedrijfslogo op hun kleding. Als zij bij u langskomen, vraag dan altijd om een legitimatiebewijs. Handig om te weten!

Wachttijden bij storing

Het kan soms langer duren voor een storing opgelost wordt, omdat de installateur moet wachten op onderdelen. De exacte levertijd van die onderdelen is vaak niet bekend. Als het onderdeel binnen is, dan neemt de installateur zelf contact met u op. Uiteraard zorgen we altijd voor een passende (tijdelijke) oplossing.